Трима от петимата задържани  след наркосделка с голямо количество марихуана

...
Трима от петимата задържани  след наркосделка с голямо количество марихуана
Коментари Харесай

Трима от задържаните с 5 кг марихуана в Пловдив, остават зад решетките

Трима от петимата арестувани  след наркосделка с огромно количество марихуана в Пловдив, остават в ареста, научи TrafficNews . Пловдивският областен съд реши, че  35-годишният Дамян Христозов, 45-годишният Васил Попов и 29-годишният Петко Йорданов има заплаха, в случай че бъдат пуснати с по-лека мярка за неотклонение да извършат и други закононарушения. В хода на съвещанието е станало ясно, че Дамян Христозов е осъждан 7 пъти в предишното, а Васил Попов 11 пъти. Зорко Йорданов, който е и четвъртият арестуван за наркосделката е освободен от прокуратурата под парична гаранция от 2 хиляди лв..
Прочетете още
Припомняме, че спецакция на чиновници от отдел „ Криминална полиция ” бе извършена преди дни на територията на Пловдив със подпомагане на сътрудниците им от бранш СПС. На едно от кръстовищата в града наложително бе спрян и арестуван лидер на лек автомобил, директно след осъществена договорка с наркотични субстанции. Паралелно с него са задържани и останалите четирима участници.

Бяха осъществени  претърсвания в спрения автомобил и на два частни адреса, както и персонални обиски на мъжете, при което бяха конфискувани над 5 кг марихуана, синтетичен канабиноид и несъмнено количество хероин.

Определението на Окръжен съд предстои на митинг и обжалване пред Апелативен съд – Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР